Presenteren lastig of leuk?

Presenteren lastig of leuk?

Hoe zijn uw eigen presentatievaardigheden? Een last of heeft u er plezier in? Hoe gaat u om met lastig publiek en is dit publiek wel lastig? Maria José Sobral  is hier heel duidelijk in “Iedereen kan het leren”. Beleef plezier in het presenteren van je product, je bedrijf of jezelf. “Laat zien waar je voor staat! Het kan een zakelijke of persoonlijke motivatie zijn om je presentatievaardigheden te willen ontwikkelen.

Presenteren is een belangrijk onderdeel van de managementvaardigheden en wordt dagelijks meer toegepast dan gedacht. Denk maar aan overleg situaties, trainingen en uitleg van verkoopdoelstellingen. Succesvolle presentaties leveren u direct voordelen op. Ga eens na hoe u dit zelf kunt ombuigen naar een succesvolle presentatie. Onze training maakt u bewust van het positieve in uzelf en anderen.

Praktische trainingen geven antwoord op  vragen als: Hoe gebruik ik mijn stem?

en hoe verbeter ik mijn houding (non-verbale communicatie)? Met stem en zangtechnieken leren we u uw eigen geluid te vinden in een spontane sfeer.

Stem en stemvolume bepalen hoe er naar u geluisterd wordt.

De basis is uw ademhaling, die zeer bepalend is voor een ontspannen geheel.

“Alle do’s and dont’s worden aangereikt door energieke en ervaren trainers.

Wij leveren bedrijven ook trainingen op maat. U zult een leerzame en prettige training ervaren.

Gaat u uw presentatievaardigheden verbeteren?

Voor meer informatie: www.mp2c.nl

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *