Wie zijn wij

Maria José Sobral 

Laat het los laat het gaan laat het leven! Een tekst uit mijn theatershow "Superwoman"
Laat het los…laat het gaan…laat het leven!
een tekst uit mijn theatershow “Superwoman”

Mijn naam is Maria José Sobral en ik ben afgestudeerd Vocal coach en muziekdocent aan het Koninklijk Conservatorium en het Rotterdams Conservatorium. Na mijn HBO opleidingen ben ik werkzaam geweest in het middelbare onderwijs en het HBO als muziek en CKV docente. Tijdens mijn werk als Vocal en stemcoach heb ik veel ervaring opgedaan bij een aantal Theatergezelschappen in Nederland en bij het team van Joop van de Ende. Ook heb ik als studio zangeres en performer veel gewerkt met bekende artiesten en CD’s opgenomen.

Door mijn werk als stemtrainer kwam ik vaak mensen tegen die moeite hadden met hun presentatie. Met presentatie bedoel ik houding en beweging en uitstraling van de persoon, lichaamstaal non verbale en verbale communicatie, stem en intonatie en de Woorden die worden gebruikt om het complete plaatje te verduidelijken.

Door mijn opleiding NLP ben ik mij gaan specialiseren in Lichaamstaal en taalpatronen om mensen te kunnen helpen in alles wat zij nodig hebben om krachtig en duidelijk in het leven te staan. Het combineren van mijn ervaringen als zang en muziekdocent en NLP master heb ik inmiddels tot een eigen unieke methode ontwikkeld met de naam More Power!.

More Power in de dingen die je doet!

In 2010 heb ik More Power Communication Consultants opgericht met het doel om haar bijzondere unieke op maat gemaakte trainingen te bieden aan Bedrijven, Ministeries, Hogescholen en Particulieren.

Als Trainer ben ik altijd bezig met het kijken en luisteren naar de behoefte van de klant, het heeft namelijk geen zin om kant en klare hapjes aan te bieden als je niet weet of de meerderheid het lust.

Ik ben een praktijkgerichte trainer die met veel plezier en energie aan de slag gaat met de cursisten en er voor zorgt dat iedereen aan zijn/haar behoefte wordt voorzien. Geen saaie training maar van begin tot einde wordt je uitgedaagd om met More Power aan de slag te gaan.

Leuk je straks te ontmoeten tijdens een van de vele trainingen van More Power Communication Consultants!

Maria José Sobral

 

Onderstaand een referentie van een van mijn cursisten van de stemtraining “More Power”

Ervaring More Power  Communication Consultants.

De stemcoaching die wij als bedrijf hebben gehad van Jose waren een groot succes. De 10 deelnemers waren onverdeeld enthousiast en tevreden. We hebben allen veel geleerd over onze stem terwijl de groep varieerde van “ongetrainde zangers” tot ervaren zangers. Iedereen heeft over zijn of haar stem veel geleerd en de coach wist die diversiteit aan niveaus perfect aan te voelen en aan de hand daarvan in te tunen op elke individu.

Waarom wij tevreden zijn: tempo was prettig (zelfs de collega’s met de kortste aandacht werden constant geboeid), er was humor, er was een groepsgevoel en het was leerzaam.

Kevin Eijkemans, MSc

Veiligheidsfunctionaris & Hoofd BHV

 ProQR Therapeutics